bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info kaartverkoop Willem II - NAC

Info kaartverkoop Willem II - NAC

17/11/2017

Op vrijdagavond 8 december (20:00 uur) reist NAC af naar Tilburg voor de derby tegen Willem II. Voor dit uitduel zijn 600 kaarten beschikbaar voor het uitvak. Interesse in deze awayday? Dan is de volgende info voor jou.

Voor de wedstrijd tegen de Tilburgers geldt een verplichte buscombi. In totaal is er in het uitvak dus plek voor maximaal 600 NAC-supporters. Deze kaarten zijn verdeeld over de NAC Supportersvereniging (250), de Breda Loco's (48), Stichting Vak G (48) en NAC zelf (254). De prijs voor een kaart, inclusief de busreis, via NAC bedraagt €28, Uitkaart+-leden betalen €26. 

De verkoop van kaarten voor Uitkaart+-houders start aanstaande maandag 20 november om 09:00 uur. Zoals gebruikelijk volgen één dag hierna de leden van de Club van 1912 en op woensdag 22 november gaan de overgebleven kaarten in de verkoop voor reguliere (S)CC-houders. Wees er snel bij, want op is op! NAC kan niet de garantie geven dat er op woensdag nog kaarten beschikbaar zijn via NACtickets.nl. Houd voor informatie hierover onze kanalen in de gaten.

Interesse in deze derby? Voor tickets vanuit NAC kunt u buiten www.NACtickets.nl ook langskomen bij de Service- & Informatiedesk.

Hup NAC!
 
Wij komen uit in de: