bezig met laden...

Nieuwsarchief

Sinterklaas bezoekt het Rat Verlegh Stadion!

Sinterklaas bezoekt het Rat Verlegh Stadion!

30/11/2017

Gistermiddag was het een en al feest in het Rat Verlegh Stadion. Speciaal voor de kinderen van de Kidsclub en Kober bezocht Sinterklaas het stadion van NAC.

De Pieten hadden alleen één probleem; uit het grote boek waren enkele bladzijden verloren gegaan. Gelukkig werden die met behulp van alle kinderen snel teruggevonden op de tribunes van het Rat Verlegh Stadion. Hier en daar lag zelfs nog een klein cadeautje verstopt, wat de zoektocht helemaal leuk maakte. Bij terugkomst in de Cordial stond daar alweer de volgende verrassing te wachten. Selectiespelers Bart Meijers, Fabian Sporkslede en Arno Verschueren kwamen een kijkje nemen. 

Met hun hulp werden alle raadsels en dansjes goed uitgevoerd. Bart en Fabian wisten het woordenspel te winnen, terwijl Arno enkele opdrachten goed uitvoerde. Het drietal liet bovendien zien dat ze niet alleen goed kunnen voetballen; samen met de kinderen liepen ze in de polonaise en dansten het welkomstlied voor Sinterklaas.

En toen was het zover. Sinterklaas, stiekem een grote NAC-supporter, kwam aan in de Cordial. Natuurlijk had hij voor iedereen cadeautjes bij zich en mochten alle kinderen op de foto met de Goedheiligman en de spelers. Nadat iedereen was voorzien van zijn of haar cadeautje, was het helaas tijd om weer te gaan. Sinterklaas en zijn Pieten werden door iedereen vrolijk uitgezwaaid en toegezongen, waarna hij weer gauw aan het werk moest.
 
Wij komen uit in de: