bezig met laden...

Nieuwsarchief

We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

02/01/2018

De oliebollen zijn verteerd, de champagne op. We gaan ons langzamerhand opmaken voor de tweede seizoenshelft! Op 20 januari reist de ploeg van Stijn Vreven af naar Zwolle voor het treffen met PEC, terwijl de 27e de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo op het programma staat. Interesse in kaarten voor deze duels? Dan is de volgende info voor jou!

Voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op 20 januari (19:45 uur) start de verkoop van kaarten op woensdag 3 januari voor eigenaars van een Uitkaart+. Zoals gebruikelijk volgen één dag hierna leden van De Club van 1912 en op vrijdag 5 januari gaan de overige tickets in de reguliere verkoop voor (S)CC-houders. Het vervoer richting PEC gaat via een auto/buscombi. Voor het uitvak in Zwolle kunnen maximaal 500 kaarten gekocht worden, waarvan 350 voor de autocombi. De prijs voor een kaartje bedraagt €13,50, terwijl Uitkaart+-houders €11,50 betalen.  

Na het uitduel met de Blauwvingers staat NAC op zaterdag 27 januari (20:45 uur) de eerste thuiswedstrijd van 2018 te wachten, wanneer VVV-Venlo op bezoek komt. Hiervoor start de kaartverkoop ook op woensdag 3 januari, voor leden van De Club van 1912. Op donderdag 4 januari gaat de rest van de kaarten in de verkoop voor (S)CC-houders. LET OP: Voor de thuiswedstrijd tegen VVV geldt géén ClubCard-verplichting. Iedereen is dus vrij om kaarten te kopen vanaf de prijs van €19.  

Kaarten voor wedstrijden van NAC zijn verkrijgbaar via www.NACtickets.nl of bij de Service- & Informatiedesk. Kaarten voor de buscombi richting PEC gaan via www.nac-supver.nl. Graag zien we u in 2018 weer terug in het Rat Verlegh Stadion!
 
Wij komen uit in de: