bezig met laden...

Nieuwsarchief

Apotheose Jelle's Army aanstaande

Apotheose Jelle's Army aanstaande

21/12/2017

Je hebt er de afgelopen tijd ongetwijfeld iets over gelezen: Jelle's Army. Samen voor NAC startte dit initiatief enige tijd geleden als afscheidscadeau voor Jelle ten Rouwelaar als doelman van NAC. Inmiddels zijn al veel acties gestart en donaties binnen gekomen. Zaterdag komt alles op zijn hoogtepunt, als in de rust van NAC - FC Utrecht de voorlopige einstand bekend wordt gemaakt en het speciale vak Jelle's Corner wordt onthuld.

Al veel partijen en personen hebben hun bijdrage aan Jelle's Army kenbaar gemaakt. Zo doneerde DJ Tiësto maar liefst 15.000 euro aan dit goede doel, doneerde de spelersgroep een mooi bedrag, bracht de Singelloop van de Jeugdopleiding 2.750 euro op, deden veel sponsoren een duit in het zakje en werden er al flink wat loten verkocht voor de loterij. De hoofdprijs in deze loterij is een gloednieuwe Citroën C1 van Citroën van Beek, maar er zijn meer mooie prijzen te winnen, waaronder een wedstrijdshirt van Kees Kwakman dat door de verdediger/middenvelder onlangs werd gedoneerd! 

Zaterdag is dus de apotheose van het traject, waarbij in de rust van NAC - FC Utrecht het voorlopige eindbedrag bekend wordt gemaakt. Daarnaast wordt in samenwerking met het Jeugdsportfonds 'Jelle's Corner' onthuld, een speciaal vak waar elke wedstrijd kinderen zitten die dankzij Jelle's Army een Avondje NAC mee kunnen maken. 

Loterij
Voorafgaand aan de wedstrijd worden uiteraard weer loten verkocht voor de loterij. Bij iedere ingang vind je een lotenverkoper, dus zorg dat je voldoende contant geld op zak hebt en maak met de feestdagen kans op schitterende prijzen! De trekking van de loterij is op woensdag 27 december en wordt live uitgezonden op de Facebook-pagina van NAC. Je kunt ook online loten kopen voor de loterij via SamenvoorNAC.nl/tickets! Daar vind je ook meer informatie, waaronder alle prijzen die er te winnen zijn.

Speciale 'Klok'
Welke NAC-supporter is er niet groot mee geworden? De Klok! Reeds negentig jaar het programmaboekje van de Parel van het Zuiden. De editie van aanstaande zaterdag, rondom NAC – FC Utrecht, is een speciale. Hij staat namelijk geheel in het teken van Jelle’s Army en het officiële afscheid van Jelle ten Rouwelaar als doelman. Een kleine ode, door middel van een terugblik, een column van Sjoerd Mossou, poster en wat dies meer zij. Zaterdag gratis te krijgen en nu al online te lezen!
 
Wij komen uit in de: