bezig met laden...

Nieuwsarchief

Bier & Ballen haalt €3700 op voor Jelle's Army

Bier & Ballen haalt €3700 op voor Jelle's Army

22/12/2017

Op 15 november vond tijdens de Bier & Ballen-avond in Café De Bommel de kick-off plaats voor de loterij van Jelle's Army. Vanaf deze avond kon men loten kopen voor het afscheidscadeau van Jelle ten Rouwelaar. Op deze avond alleen al is het schitterende bedrag van €3700 opgehaald.

In totaal zijn er voor de loterij 10.000 loten in omloop. Een lot voor de loterij kost slechts €5. Bier & Ballen was het eerste evenement waarbij de loten verkocht werden. Ook voorafgaand aan NAC - FC Utrecht staat er bij iedere ingang een verkoper om u van uw loten te voorzien. Bij de ingangen van de B-Side en Vak G zijn dit keer ook PIN-automaten beschikbaar. De trekking van de loterij is op woensdag 27 december en wordt live uitgezonden op de Facebook-pagina van NAC.

Buiten het feit dat bij het laatste Avondje NAC er fysiek loten kunnen worden gekocht, is er ook de mogelijkheid om online loten te kopen via SamenvoorNAC.nl/tickets! Daar vind je ook meer informatie, waaronder alle prijzen die er te winnen zijn.
 
Wij komen uit in de: