bezig met laden...

Nieuwsarchief

Selectiespelers lakken nagels voor Serious Request

Selectiespelers lakken nagels voor Serious Request

22/12/2017

Selectiespelers Menno Koch en Robbie Haemhouts komen zaterdag 23 december naar Winterland Breda op de Grote Markt om nagels te lakken in de speciale nagellakstudio van Tijn. Van 16:30 uur tot 17:30 uur zijn zij aanwezig om zoveel mogelijk nagels te voorzien van een kleurtje en tegelijktertijd geld op te halen voor 3FM Serious Request.

Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn. DJ's Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn lieten zich afgelopen week opsluiten om geld op te halen voor de hereniging van ouders en kinderen in conflictlanden. De ouders en het broertje van de helaas afgelopen jaar overleden Tijn kondigden afgelopen week aan tussen 20 en 30 december een speciale nagellakstudio op te zetten, waar mensen hun nagels kunnen laten kleuren. De opbrengst hiervan gaat naar 3FM Serious Request.  

Tijns ouders kregen in mei 2016 te horen dat hij aan een ongeneeslijke vorm van hersenstamkanker leed. Tijdens 3FM Serious Request 2016 kwam hij op het idee om 100 euro voor de actie te verdienen door bij mensen hun nagels te lakken. Met zijn vader kwam hij naar het Glazen Huis in Breda, en werd door diskjockey Domien Verschuuren het huis binnengehaald, waar hij door een inderhaast gemaakte opening nagels van omstanders kon lakken. De actie kreeg via sociale media massale navolging en bracht tot het einde van Serious Request 2016 ruim 2,5 miljoen euro op.

Menno Koch en Robbie Haemhouts zijn morgen dus aanwezig om hun steentje bij te dragen aan dit goede doel. Kom morgenmiddag ook naar de Grote Markt, laat je nagels versieren door de spelers van NAC én steun 3FM Serious Request!
 
Wij komen uit in de: