bezig met laden...

Nieuwsarchief

Elftallen NAC Jeugdopleiding maken balans op

Elftallen NAC Jeugdopleiding maken balans op

26/12/2017

Ook voor de elftallen van de NAC Jeugdopleiding zit de eerste helft van de competitie er op en kan de balans worden opgemaakt. Hoe staan de talenten van De Parel van het Zuiden ervoor?

Een eerste blik op de standen laat ons zien dat onze Onder 19 én Onder 17 hun doelstelling hebben behaald om bij de eerste vier ploegen te eindigen. Na de winterstop gaan zij met de zes onderste ploegen uit de Eredivisie in een nieuwe competitie (1e divisie hoog) spelen om promotie naar de Eredivisie af te dwingen. De nummers 1 tot en met 6 van de ranglijst kwalificeren zich hier uiteindelijk voor. De manier waarop Onder 17 zich in de laatste wedstrijden ertussen heeft geknokt verdient een compliment! Op de beslissende momenten lieten ze zien er als team te kunnen staan en het hoofd koel te houden. Afgelopen week boekten ze definitief hun ticket naar de promotiepoule door de inhaalwedstrijd met 0-2 te winnen tegen De Graafschap.

NAC Onder 15 gaat als nummer twee de winterstop in (en zijn halverwege de competitie), terwijl Onder 14 met overmacht winnaar werd van de najaarscompetitie, waardoor ze sterker worden ingedeeld na de winterstop. Onder 13 staat keurig vijfde en is halverwege de competitie. Onder 12 en onder 11 hebben zich tenslotte goed laten zien in de Twin Games-competitie.

De jeugdopleiding maakte mooie stappen, steeds verder omhoog. Na winterstop mogen de hoogste teams gaan strijden voor plekken in de Eredivisie! Zodra de programma's voor na de winterstop bekend zijn, worden deze uiteraard gecommuniceerd via deze site en de Facebook-pagina van de NAC Jeugdopleiding.
 
Wij komen uit in de: