bezig met laden...

Nieuwsarchief

Thomas Enevoldsen verlaat NAC

Thomas Enevoldsen verlaat NAC

31/01/2018

Thomas Enevoldsen vertrekt per direct bij NAC Breda. De Deen is met NAC een ontbinding van zijn contract overeengekomen. Hij heeft een principeakkoord bereikt met een club uit het buitenland.

De aanvaller kwam afgelopen zomer transfervrij naar NAC om de concurrentie in de aanval te vergroten. De eerste seizoenshelft kwam hij elf wedstrijden in actie voor NAC, waarvan het merendeel als invaller. In 222 minuten kwam Enevoldsen tot één doelpunt. Het was wel een memorabele, want zijn 0-2 in De Kuip betekende de eerste overwinning van NAC in competitieverband tegen Feyenoord in Rotterdam. 

Technisch Directeur Hans Smulders: "Het is altijd de afspraak met Thomas geweest dat hij, indien hij niet genoeg minuten kon maken bij NAC, tussentijds zou mogen vertrekken bij een mooie aanbieding. Zo’n aanbieding heeft hij gehad deze winter. Wij wensen hem veel geluk in zijn verdere carrière.”

Thomas Enevoldsen: "Mijn tijd bij NAC was kort, maar krachtig. Ik ben fysiek nog topfit en wil het maximale halen uit de drie tot vijf jaar die ik nog kan voetballen. Daar wil ik van genieten zolang ik kan. Ik zal de supporters van NAC echter nooit vergeten. Dit is oprecht het beste publiek waar ik ooit voor heb gespeeld. Ongeacht het resultaat of de moeilijke periode waarin NAC zit, blijven ze altijd achter de ploeg staan. Dat maakt NAC een hele speciale club om voor te voetballen."

 
Wij komen uit in de: