bezig met laden...

Nieuwsarchief

Vreven:

Vreven: "Gelijkspel terechte eindstand"

11/02/2018

De wedstrijd Excelsior - NAC Breda bleef vandaag steken op de stand waar de wedstrijd ook mee begon; 0-0. Na de wedstrijd stonden onze trainer en een aantal spelers de media weer te woord. Een korte terugblik op hun reacties.

Stijn Vreven: "Een gelijkspel is denk ik een terechte eindstand, want uiteindelijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar. Beide ploegen hebben een aantal goede kansen gecreëerd en voor de rest was het veldspel in evenwicht. We hadden hier willen winnen, maar al met al mogen we niet klagen over de uitslag, zeker niet als je ziet dat er een zuiver doelpunt van hun wordt afgekeurd. Na een degelijke wedstrijd in Amsterdam, de galavoorstelling van afgelopen woensdag en de wedstrijd van vandaag tegen Excelsior, kunnen we tevreden zijn over deze week."

Rai Vloet: "Aan het begin van deze week hadden we als doel dat we minimaal vier punten moesten halen. Het liefste ga je hier weg met de volle buit, maar dat zat er helaas niet in vandaag. Ik krijg zelf nog een bal op mijn hoofd die er eigenlijk in moet. Aan de andere kant had Excelsior ook mogelijkheden waardoor een gelijkspel denk ik een terechte uitslag is. Dat er een zuiver doelpunt wordt afgekeurd is zuur voor hun, maar het mag ons wat dat betreft ook wel een keer meezitten. Morgen gaan we met het team carnaval vieren. Daarna gaat het vizier op de thuiswedstrijd tegen AZ waar we weer volle bak voor een goed resultaat moeten gaan."

Nigel Bertrams: "Ik ben blij dat ik na mijn schorsing weer het vertrouwen heb gekregen van de trainer. Ik voel me topfit en heb hard getraind tijdens mijn schorsing. Zoals ik me nu voel, heb ik me heel het seizoen nog niet gevoeld. Al met al heb ik denk ik een goede wedstrijd gekeept vandaag en direct mijn eerste cleansheet gehouden. We hadden hier natuurlijk liever gewonnen, dat wel. Toch denk ik, ook weer na vandaag, dat we nog mooie dingen kunnen doen dit seizoen."

Thierry Ambrose: "Ik ben blij met mijn nieuwe positie op de rechterkant. Daar krijg ik wat meer vrijheid dan in de spits, waardoor ik meer acties kan maken. Dat we hier een punt pakken is oké, maar we vooral weer snel door naar volgende week. In eigen huis kunnen we een ploeg als AZ namelijk zeker verslaan, daar ben ik van overtuigd."

Manu Garcia: "Het was lastig voetballen hier in Rotterdam. Een klein veld en ook nog eens kunstgras. Dat maakte het niet makkelijk voor ons. Desalniettemin denk ik dat we goede zaken doen door vier punten te pakken uit de laatste twee wedstrijden. Morgen gaan we met de selectie verkleed en carnaval vieren, dat is een traditie hier in Breda. Daarna gaat de focus weer heel snel richting AZ, we moeten zaterdag namelijk weer messcherp zijn."

Fabian Sporkslede: "De eerste helft begonnen we goed en zaten we beter in de wedstrijd dan de tweede helft. We hebben uiteindelijk te weinig gecreëerd voor de winst. We moeten nog wat volwassener worden in de organisatie. Ik was al blij met de goede invalbeurt van afgelopen woensdag en dat ik vandaag weer 90 minuten heb kunnen spelen. Het liefst speel ik iedere week en probeer te zorgen dat ik vast in het elftal kom door vooral hard te blijven werken op de training. Ik luister goed naar de trainer en probeer te verbeteren wat hij zegt."
 
Wij komen uit in de: