bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info kaartverkoop FC Groningen - NAC

Info kaartverkoop FC Groningen - NAC

13/02/2018

Op vrijdag 23 februari opent NAC het eredivisieweekend. De ploeg van Stijn Vreven speelt dan de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in het hoge noorden. De kaartverkoop voor dit duel is inmiddels gestart.

In totaal kunnen er 525 supporters de Parel van het Zuiden komen aanmoedigen in Groningen. 465 kaarten zijn verkrijgbaar via NAC en kunnen gebruikt worden door met eigen vervoer naar Groningen te rijden. Het omwisselen gebeurt deze wedstrijd achter het uitvak, op parkeerplaats P4. Bij het omwisselen krijg je twee consumptiebonnen die je kunt gebruiken in het Noordlease Stadion.

Voor Uitkaart+-houders kost een kaartje voor dit duel slechts €5,70 en voor Club van 1912-leden en overige seizoen- en ClubCard-houders slechts €7,70. Personenbusjes zijn deze wedstrijd toegestaan, met een maximum van 9 personen per busje.

Zoals altijd worden de kaarten verkocht via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. Kaarten voor de busreis van de Supportersvereniging worden verkocht via NAC-supver.nl.
 
Wij komen uit in de: