bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC - AZ richting uitverkocht

NAC - AZ richting uitverkocht

13/02/2018

Het is eigenlijk dit seizoen nauwelijks nieuws meer, maar toch altijd leuk om te melden: de volgende thuiswedstrijd gaat hard richting uitverkocht. NAC speelt aankomende zaterdag 19:45 uur tegen AZ en voor het duel zijn alleen op de Ere- en Hoofdtribune nog kaarten beschikbaar.

Zoals gebruikelijk ging de kaartverkoop voor de B-Side en Vak G hard. Voor beide tribunes zijn daarom geen kaarten meer verkrijgbaar. Datzelfde geldt voor Vak I, waar alle 500 kaarten aan de man zijn gebracht. Bovendien zijn de kaarten voor de Eretribune schaars. Op een aantal vakken zijn nog enkele stoelen beschikbaar, in totaal rond de 50 voor de hele tribune. Op de Hoofdtribune zijn er voor B1 nog 150 kaarten beschikbaar en nog enkele losse plaatsen op de overige vakken.

Het lijkt er dus op dat we deze week het bordje 'uitverkocht' aan het raam kunnen hangen voor deze wedstrijd. Wil je dit Avondje NAC bijwonen? Zorg dan dat je niet voor teleurstellingen komt te staan en bestel je kaarten vandaag nog via NACtickets.nl of de Service- & Informatiedesk!

Hup NAC!
 
Wij komen uit in de: