bezig met laden...

Nieuwsarchief

Kaartverkoop NAC – Feyenoord

Kaartverkoop NAC – Feyenoord

13/02/2018

Nog minder dan een maand en dan staat de beladen thuiswedstrijd tegen Feyenoord op het programma in Breda. Beide ploegen troffen elkaar eerder dit seizoen al in De Kuip, toen de Parel van het Zuiden voor het eerst in de geschiedenis in competitieverband drie punten meenam naar Breda. Op zaterdag 3 maart komen de Rotterdammers op bezoek in het Rat Verlegh Stadion voor een heet Avondje NAC.

Zoals altijd hebben leden van de Club van 1912 voorrang op het kopen van kaarten. Zij kunnen vanaf aanstaande woensdag 14 februari (09:00 uur) maximaal acht extra kaarten aanschaffen. De dag erna krijgen (S)CC-houders de mogelijkheid om zich te verzekeren van dit Avondje NAC (maximaal 8 kaarten per SCC en 5 kaarten per CC).

Naar verwachting zijn alle losse kaarten binnen enkele dagen uitverkocht. Wees er dus snel bij, anders grijp je misschien wel naast je kaart(en). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €23 (prijs voor B-Side en Vak G). Zoals altijd zijn er voor de korte zijdes maar een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar (350 voor de B-Side, 200 voor Vak G).

Wil je dit heerlijke Avondje NAC niet missen? Ga dan vanaf bovenstaande data naar www.NACtickets.nl of kom langs bij de Service- & Informatiedesk.
 
Wij komen uit in de: