bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC-spelers opnieuw in trek in media

NAC-spelers opnieuw in trek in media

12/03/2018

Niet voor het eerst dit seizoen slagen verschillende NAC spelers erin om een plekje in het Elftal van de Week te bemachtigen. Volgens verschillende media behoren Manu García, Sadiq Umar, Nigel Bertrams en Mounir El Allouchi tot de beste elf van de afgelopen speelronde.

Na een sterk optreden tegen Feyenoord liet Umar zich nogmaals van zijn beste kant zien in de uitwedstrijd tegen ADO. Voor zowel het AD als Telesport en Voetbal International was dit reden om hem toe te voegen aan het Elftal van de Week. Met een clean sheet bleef NAC-goalie Bertrams ook niet onopgemerkt. Hij werd evenals zijn Nigeriaanse collega driemaal opgenomen in het Elftal van de Week: Voetbalprimeur, Telesport en WhoScored. Mounir El Allouchi, tenslotte, werd verkozen in het 'Elftal van de Week' van Voetbalzone, in samenwerking met Opta.

Manu García
Nadat vorige week Umar genomineerd werd voor de titel ‘Speler van de Week’ van Voetbal Inside, was het nu de beurt aan Manu García. Met een 7.5 staat hij in het rijtje met Fran Sol, Elmo Lieftink, Yassin Ayoub en Hakim Ziyech. Daarnaast werd de kleine baltovenaar ook in het Elftal van de Week van Voetbalprimeur, Betweters en Voetbal International opgenomen.
 
Wij komen uit in de: