bezig met laden...

Nieuwsarchief

Aanstaande woensdag Technische Forumavond

Aanstaande woensdag Technische Forumavond

26/03/2018

Woensdag 28 maart staat de tweede Technische Forumavond van dit seizoen op het programma. De uitgelezen mogelijkheid voor supporters om meer inzicht te krijgen in het sportieve beleid en een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van NAC te nemen. De Clubraad, het supportersorgaan dat dient als vertegenwoordiging van de volledige achterban, ontvangt die avond Hans Smulders (Technisch Directeur), Freek Laumen (Performance Coach Fysiek) en Roderick van der Ham (Performance Coach Analyse).

De avond wordt om 19:30 uur afgetrapt met een introductie door Hans Smulders. Daarna geven Freek Laumen en Roderick van der Ham presentaties over de aanpak van NAC op hun specifieke vakgebied en nemen de aanwezige supporters mee in hun werkwijze.

Ben jij benieuwd hoe NAC ervoor zorgt dat de spelers in een optimale fysieke gesteldheid raken en blijven? Of hoe onze video-analyses het verschil kunnen maken tussen winst en verlies? Of heb jij een vraag aan Hans Smulders over andere Technische zaken? Dan is de Technische Forumavond de ultieme kans om antwoord te krijgen op jouw prangende vragen!

De avond vindt plaats in het Rat Verlegh Stadion, de exacte locatie volgt na aanmelding.

Aanmelden voor deze avond kan tot en met dinsdag 27 maart tot 20.00 uur via nac.nl/forumavond

Tot de 28ste!

 

Logo Clubraad NAC

 
Wij komen uit in de: