bezig met laden...

Nieuwsarchief

Doelpuntrijke zege NAC 2

Doelpuntrijke zege NAC 2

11/04/2018

NAC 2 heeft de laatste thuiswedstrijd van 2017/2018 glans gegeven door flink uit de slof te schieten tegen RKC 2. De ploeg uit Waalwijk werd op een 6-2 nederlaag getrakteerd op Sportpark Heksenwiel. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Zoals altijd stonden er veel reserves van het eerste elftal op het veld dinsdagavond. Op doel stond Mark Birighitti en voor hem vond hij James Horsfield, Menno Koch, Daan Klomp en Bradley Vliet. Het middenveld werd bezet door Robbie Haemhouts, Gianluca Nijholt en Diego Snepvangers. Voorin vormde het trio van Richelor Sprangers, Mitchell Te Vrede en Bodi Brusselers de aanval.

NAC was de gehele wedstrijd wel de bovenliggende partij, maar kon dat overwicht pas in de tweede helft echt vormgeven. Voor rust had de ploeg wel al een aantal kansen gehad, maar stond het vizier niet op scherp of was de Wollukse keeper op zijn hoede. Na rust was dat anders. Spits Te Vrede opende de score met een tegendraadse kopbal na een voorzet van linksback Vliet. Daarna was de spits trefzeker nadat een vrije trap van Snepvangers op de paal belandde. 

In het vervolg ging het hard. Snepvangers was er opnieuw dichtbij, maar na een redding van de keeper kon Klomp de bal binnenlopen. RKC deed enkele minuten later iets terug, maar de marge kwam weer op drie dankzij een treffer van Nijholt. De andere veteraan op het middenveld, Haemhouts, schoot de 5-1 binnen vanuit een vrije trap. Uiteindelijk mocht ook Snepvangers, die er al twee keer dichtbij was, juichen, nadat hij op aangeven van Koch raak schot. Het slotakkoord was nog voor de bezoekers, die de eindstand bepaalden op 6-2.

NAC 2 komt nog eenmaal in actie deze competitie: op 24 april in Almelo tegen Heracles. Deze wedstrijd begint om 14:00 uur.
 
Wij komen uit in de: