bezig met laden...

Nieuwsarchief

Vreven:

Vreven: "Voor ons een non-wedstrijd geworden"

15/04/2018

De wedstrijd tegen Willem II vanmiddag ging met 1-2 verloren. Na de wedstrijd stonden onze trainer Stijn Vreven en een aantal spelers de media te woord. Een korte terugblik op hun reacties.

Nigel Bertrams: "De eerste goal kan je mij aanrekenen. Dat mag gewoon niet gebeuren in een wedstrijd als deze. Vervolgens komen we gelukkig goed op gelijke hoogte, maar na de 1-2 konden we het niet meer forceren om de gelijkmaker te scoren. Na onze goal hadden we door moeten drukken, maar dit lukte niet zoals we wilden. Daarnaast waren we slordig in de passing en lukte alles vaak net niet. Aan het einde werd het gewoon alles naar voren rossen in de hoop dat de bal een keer goed valt. Je wilt het publiek graag teruggeven wat ze verdienen en als het er dan niet goed uitkomt is dat pijnlijk. De druk staat er nu weer volledig op met nog drie belangrijke wedstrijden te gaan."

Arno Verschueren: "Dit komt absoluut hard aan. We wisten waar we voor speelden en zeker die prachtige training van gisteren was een enorme boost voor ons. We probeerden snel het initiatief te pakken maar dan valt de bal er al snel op een knullige manier aan de andere kant in. Daarna maak ik de 1-1 en ik had het idee dat we toen door konden drukken en op voorsprong zouden kunnen komen. Ons spel bleef echter moeizaam verlopen. Bij de 1-2 schatten wij de situatie niet helemaal goed in waardoor Willem II wederom op voorsprong komt. Het is een ongelukkige wedstrijd van onze kant geweest. We hebben woensdag weer een belangrijke wedstrijd te gaan. We moeten nu echt weer punten gaan pakken."

Stijn Vreven: "Voor ons is het gewoon een non-wedstrijd geworden. Bijna iedereen heeft onder zijn niveau gespeeld. Dan mag je zeggen dat het een dramatisch resultaat is. Het is ongelofelijk pijnlijk als je zo'n wedstrijd laat liggen, zeker tegenover onze supporters. Wij hadden er moeten staan als groep en dat hebben we niet gedaan. We hadden onze supporters terug moeten geven wat zij verdienden. Woensdag moeten we de strijd om handhaving doorzetten uit bij Sparta. Dit is een wedstrijd op leven en dood."

 
Wij komen uit in de: