bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC Jeugd: Belangrijke punten in strijd voor promotie

NAC Jeugd: Belangrijke punten in strijd voor promotie

16/04/2018

Afgelopen weekend werden er weer een aantal lekkere potjes gevoetbald door de jeugdteams van NAC. Zo zette onder 19 een belangrijke stap richting promotie en pakte onder 17 zeer belangrijke punten. Daarover en meer lees je in het overzicht van alle resultaten van onze jeugdteams.

NAC O19 – Willem II O19: 2-1
NAC onder 19 liet onder toeziend oog van honderden geel-zwarten op de tribunes zien waartoe zij in staat zijn. Twee prachtige goals van Sydney van Hooijdonk zorgden ervoor dat de punten in Breda bleven. Hierdoor verstevigd NAC O19 haar positie in de strijd om promotie naar de Eredivisie. De ploeg staat nog altijd derde, maar naderen de Tilburgers op één punt.

FC Utrecht O17 – NAC O17: 1-4
Ook onder 17 heeft uitstekende zaken gedaan dit weekend. De ploeg heeft het lastig in de 'promotiepoule', maar won overtuigend op bezoek bij concurrent FC Utrecht. Door de 1-4 overwinning staan de geelzwarten nog steeds achtste, nu met zes punten achterstand op de Utrechters (7e), maar de Bredanaars hebben nog twee wedstrijden meer voor de boeg.

NAC O14 – PEC Zwolle O14: 0-2
De talenten tot veertien jaar hebben een pijnlijke nederlaag geleden. De ploeg verspeelt door de 0-2 verliespartij in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle dure punten in de strijd om het kampioenschap. Ze staan nu vijf punten achter op koploper FC Twente. Wel heeft de ploeg van Jasper Somsen nog een wedstrijd meer te gaan dan de Tukkers.

NAC O13 – Almere City O13: 0-1
NAC O13 mocht dit weekend een oefenwedstrijd afwerken tegen hun leeftijdsgenoten uit Almere. De pot werd met minimale cijfers gewonnen door de bezoekers.

NAC O12 – Mechelen O12: 8-7 / NAC O12 – Genk O12: 2-11
Voor de talentjes tot twaalf jaar stond er een drieluik met Belgische opponenten op het programma. De eerste daarvan wisten zij in een spannende wedstrijd met 8-7 te winnen van Mechelen. Genk was vervolgens met 2-11 te sterk voor de jongens die onder leiding staan van Michael Dingsdag.

Roda JC O11 – NAC O11: 7-17
Het jongste jeugdteam van NAC scoorden er, zoals het dat al menigmaal deed, op los. In Kerkrade wisten zij liefst zeventien keer de Limburgse keeper te verschalken. Aan de andere kant vielen er zeven goals waardoor de jongens tot elf jaar een ruime overwinning boekten.
 
Wij komen uit in de: