bezig met laden...

Nieuwsarchief

Prijzen FC Twente-uit aangepast

Prijzen FC Twente-uit aangepast

19/04/2018

NAC heeft besloten de prijzen voor een kaart voor de buscombi naar FC Twente - NAC aan te passen. In overleg met de Clubraad heeft de club ervoor gekozen de kosten van een groot gedeelte van de busreis en de bijdarge stewardskosten, voor supporters die de ploeg willen aanmoedigen, zelf te betalen. Daardoor gaat de prijs voor een buscombi-kaart naar €29,50, voor zowel Uitkaart+ als Club van 1912-leden en (S)CC-houders.

Gisteren werd na overleg met verschillende partijen de prijs bepaald op €39 (Uitkaart+) en €41 (Club van 1912 en (S)CC-houders). Dit bedrag komt voort uit een optelsom van de prijs van de ticket, stewardskosten en de lange busreis naar Enschede. Na overleg met de Clubraad heeft de club nu besloten een groot gedeelte van de busreis en de stewardskosten zelf te betalen. Daardoor kan de club de prijs voor supporters met €9,50 (Uitkaart+) en €11,50 verlagen tot €29,50 per kaart. Vanwege het vervallen van de stewardskosten is de prijs gelijk voor alle supporters. De steun van onze supporters is, zeker in deze fase van de competitie, van essentieel belang. NAC en de Clubraad hopen daarom met deze geste extra bij te dragen aan een vol uitvak in Enschede.

De verkoop is inmiddels gestart voor Uitkaart+ houders via NACtickets.nl en vanmiddag via de Service- & Informatiedesk. Vrijdag volgen de leden van de Club van 1912 en zaterdag de overige (S)CC-houders.
 
Wij komen uit in de: