bezig met laden...

Nieuwsarchief

€3272,- euro dankzij Avondje NAC Loop

€3272,- euro dankzij Avondje NAC Loop

11/06/2018

Afgelopen vrijdagavond deden 750 fanatiekelingen mee aan de eerste editie van de Avondje NAC Loop. Het werd een heus Avondje NAC zoals de supporter deze kent, maar ditmaal zonder voetbal. Buiten het plezier dat iedereen eraan overhield leverde het ook een mooi bedrag van €3272,- euro op voor de restauratie van de Grote Kerk.

De deelnemers konden kiezen uit drie verschillende afstanden. Naast de symbolische 1912 meter, konden de sportievelingen kiezen voor de drie en de zes kilometer, die allemaal in en rondom het Rat Verlegh Stadion waren uitgestippeld. De spelerstunnel, het veld, de grachten en Café de Beatrix werden daarbij achtereenvolgens aangestipt. Waaghalzen die de zes kilometer aandurfden reikten zelfs tot aan Tuinzigt, om vervolgens weer terug te keren bij het stadion. De ‘fun-run’ werd met een glimlach beleefd en nadat iedereen de eindstreep was gepasseerd sloot men de avond als vanzelfsprekend af met een drankje in Café de Beatrix.

De Avondje NAC Loop stond niet alleen in het teken van plezier en gezelligheid. Deelnemers konden middels donaties een steentje bijdragen aan de restauratie van de Grote Kerk. Alles bij elkaar heeft het evenement ruim €1600,- euro opgeleverd, een bedrag dat NAC verdubbelde tot een mooi eindbedrag van €3272,- euro. Joost Gielen, voorzitter van de Raad van Commissarissen, reikte de cheque uit aan directeur van de Stichting Grote Kerk Breda Willem van der Vis.

 
Wij komen uit in de: