bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC Trainers Academy succesvol afgerond

NAC Trainers Academy succesvol afgerond

11/06/2018

Afgelopen vrijdag hebben twaalf regionale jeugdtrainers een certificaat ontvangen als afsluiting van hun opleiding binnen de NAC Trainers Academie. In de kantine van het Oosterhoutse TSC reikte Philippe van der Wal, Managing Director van HMG, de certificaten uit.

Het project ’Trainers Academie’ dat in september 2017 van start ging is een samenwerking tussen NAC en Human Mobility Group, een bedrijf dat actief is in het bedrijfsleven met het verzorgen van managementtrainingen en het ontwikkelen van de potentie van medewerkers. Beide partijen zetten samen een project op waarbij jeugdtrainers begeleid werden in hun persoonlijke ontwikkeling aan de hand van een talentenscan, intervisie en coachgesprekken. Zeventien jeugdtrainers van amateurverenigingen uit de regio kregen middels deze opleiding de kans om zichzelf in een reeks van vijf professionele bijeenkomsten te ontwikkelen.

Na ruim een half jaar kwam het project afgelopen vrijdag ten einde. Als slotstuk van hun opleiding maakten ze allen een persoonlijk embleem om hun leerroute in beeld te brengen. Twaalf regionale jeugdtrainers ontvingen een certificaat met daarop hun eigen gemaakte embleem en hebben daarmee de opleiding in de NAC Trainers Academie succesvol afgerond.

Een van de deelnemers was Joris Hendrix, trainer van Unitas ‘30: “Het is goed om stil te staan bij de vraag wat jou als trainer uniek maakt. Los van tactiek en visie, maar puur wat mij als persoon onderscheid. Het traject van NAC samen met HMG heeft mij hier meer inzicht in gegeven en daarnaast handvatten aangereikt om dit toe te passen binnen mijn team.’’

Tim Gilissen, Manager Jeugdopleiding NAC: “Wij kijken terug op een geslaagd jaar met nuttige bijeenkomsten, waarin we zowel trainers als coördinatoren van de clubs samen hebben gebracht om ze te stimuleren in hun ontwikkeling. Dit soort bijeenkomsten passen goed in onze ambitie om een verbindende rol te spelen in de regio. De Trainers Academie onder leiding van HMG is daarbinnen een geweldig programma geworden. Daarvoor willen we Philippe en zijn team bedanken. We gaan de zomer gebruiken om met input van de clubs ons programma richting de clubs verder door te ontwikkelen.”

Philippe van der Wal, Managing Director HMG: “Met trots kijk ik terug op een zeer geslaagd gezamenlijk programma met de jeugdopleiding van NAC, waaraan jeugdtrainers van verenigingen uit de hele regio hebben meegedaan. De drive, ambitie en betrokkenheid van de deelnemers laat de noodzaak van samenwerking zien en geeft aan hoeveel talent betrokken is bij de ontwikkeling van jeugdspelers in de regio. Ik wil namens de Human Mobility Group iedereen bedanken die zich hiervoor heeft ingezet. Een topprestatie!’’

 
Wij komen uit in de: