bezig met laden...

Nieuwsarchief

Seizoenkaartverkoop: B-side en Vak G uitverkocht!

Seizoenkaartverkoop: B-side en Vak G uitverkocht!

11/06/2018

Afgelopen week heeft de telefoon van onze afdeling ticketing overuren gedraaid. Enkele honderden NAC-supporters die zich hadden ingeschreven voor de schaduwlijst zijn inmiddels gebeld en zijn blij gemaakt met een seizoenkaart voor de B-side, Vak G of een ander vak. Onze afdeling ticketing is nog lang niet klaar met telefoneren, maar voor de B-side en Vak G is vanaf vandaag officieel geen plek meer te verkrijgen.

Schaduwlijst wordt tot en met 15 juni gebeld
De ‘afvallers’ die zich hadden inschreven voor de schaduwlijst met een voorkeur enkel voor de B-side en/of Vak G hebben inmiddels een e-mail ontvangen dat we hen helaas niet kunnen plaatsen op hun voorkeursvak. Daarin staat ook alle informatie over de verdere procedure voor hun beschreven.

Supporters die zich hebben ingeschreven met een voorkeur voor andere vakken of hebben aangegeven geen voorkeur voor een vak te hebben, die kunnen nog tot en met aanstaande vrijdag 15 juni gebeld worden. Voor deze supporters geldt dus nog steeds; houd je telefoon goed in de gaten, want dat kan je zomaar een seizoenkaart van NAC opleveren!

Klik hier voor de volledige procedure van de invulling van de schaduwlijst.

Seizoenkaartenteller loopt op tot 14.853
Nu de eerste week van bellen naar de schaduwlijst erop zit en zowel de B-side als Vak G zijn uitverkocht, is het tijd om opnieuw de balans op te maken. Het is pas begin juni, maar nu al gaat NAC in recordtempo richting hetzelfde aantal seizoenkaarten als vorig seizoen. Vorig seizoen kwamen we, zelfs na de halve seizoenkaartverkoop, tot 15.295 seizoenkaarthouders. In de seizoenen 2009/2010 en 2010/2011 werden tevens 15.300 seizoenkaarten aan de man gebracht. NAC is dus nog steeds hard op weg om het recordaantal seizoenkaarten te verbreken.
 
Wij komen uit in de: