bezig met laden...

Nieuwsarchief

Verschueren twee extra jaren bij NAC

Verschueren twee extra jaren bij NAC

12/06/2018

Arno Verschueren en NAC Breda hebben een akkoord bereikt over een contractverlenging van twee extra seizoenen. Het contract van Verschueren liep nog tot 2019, maar de club en de middenvelder hebben besloten deze open te breken en te verlengen tot medio 2021. Vanochtend tekende een trotse Verschueren in de perskamer van het Rat Verlegh Stadion zijn nieuwe contract.

Verschueren kwam in de zomer van 2016 over van het Belgische Westerlo. De 21-jarige Belg wist in zijn eerste seizoen in Breda, waarin hij vrijwel alle wedstrijden speelde, direct met de Parel van het Zuiden te promoveren naar de Eredivisie. Ook het afgelopen seizoen was hij een van de vaste gasten in de geel-zwarte formatie, een knieblessure hield hem een aantal weken uit de roulatie, maar de middenvelder bewees ook daarna van grote waarde te zijn. Eenmaal kwam hij tot scoren in de Eredivisie, notabene in de thuiswedstrijd tegen Willem II.

Technisch Directeur Hans Smulders: "De contractverlenging van Arno is voor ons geweldig nieuws en een positieve ontwikkeling. Om de selectie naar een hoger niveau te brengen is het, naast het aantrekken van nieuwe spelers, ook belangrijk om bepaalde spelers langer aan de club te binden. Zij worden door de begeleiding die wij hen bieden ieder jaar weer beter en gaan dus steeds een hoger niveau aantikken. Daarnaast is het goed om te zien dat we een talent als Arno, ondanks wat interesse van andere clubs, hebben weten te overtuigen dat hij zijn ontwikkeling het beste bij ons voort kan zetten. Wij zetten in op de individuele ontwikkeling van spelers en investeren in de faciliteiten om spelers beter te maken. Dat spelers daardoor steeds vaker voor NAC kiezen, zie ik als een mooie bevestiging.”

Arno Verschueren: “Ik ben trots dat ik nog eens twee jaar extra bij deze club mag blijven. NAC was voor mij, na Westerlo, een mooie stap hogerop en ook een uitdaging. Ik begon hier in mijn eerste jaar in de Jupiler League en het afgelopen seizoen heb ik de kans gekregen om mezelf te bewijzen op het hoogste niveau. Ik voel mij sterker dan toen ik hier kwam en heb er veel vertrouwen in dat ik in de komende twee seizoenen ook weer belangrijke stappen kan gaan zetten als voetballer. Ik heb in ieder geval heel veel zin in het nieuwe seizoen!”
 
Wij komen uit in de: