bezig met laden...

Nieuwsarchief

El Allouchi tekent bij tot medio 2021

El Allouchi tekent bij tot medio 2021

12/06/2018

Na Arno Verschueren heeft ook Mounir El Allouchi vandaag zijn handtekening gezet onder een langere verbintenis. De middenvelder en NAC Breda bereikten onlangs een akkoord om het huidige contract, dat nog tot 2019 liep, open te breken en te verlengen tot medio 2021.

El Allouchi kwam in 2012 via RSC Alliance en RBC in de jeugdopleiding van NAC terecht. In het seizoen 2014/2015 maakte de middenvelder de overstap naar het eerste elftal van de Parel van het Zuiden, maar om vlieguren te maken werd hij in januari 2015 voor anderhalf jaar verhuurd aan Helmond Sport. Dat wierp zijn vruchten af. Bij zijn terugkeer in Breda bewees de 23-jarige Roosendaler namelijk van grote waarde te zijn en ook afgelopen seizoen was hij een belangrijke pion op het Bredase middenveld.

Technisch Directeur Hans Smulders: “Mounir is een van de jongens die door is gekomen vanuit onze jeugdopleiding en heeft in zijn prille carrière toch al behoorlijk wat doorzettingsvermogen moeten tonen. De afgelopen jaren is zijn ontwikkeling echt in een stroomversnelling geraakt, wat hem een goed voorbeeld maakt voor alle talenten uit eigen jeugd. Daarnaast is hij met zijn karakter ook buiten het veld en in de kleedkamer een belangrijke schakel voor het elftal. De rek in zijn ontwikkeling is er zeker nog niet uit, dus de komende seizoenen gaan we samen met Mounir zorgen dat hij nog een hoger niveau gaat halen.”

Mounir El Allouchi: “Het voelt voor mij heel goed om nog eens twee jaar extra bij NAC te blijven. Ik speel inmiddels zes jaar bij deze club en daardoor voelt het heel vertrouwd. Ze hebben mij hier de afgelopen twee seizoenen heel veel vertrouwen gegeven en dat heeft er voor gezorgd dat ik, in combinatie met keihard knokken, mijzelf goed heb kunnen ontwikkelen. Ik wil nog steeds iedere dag beter worden en ik geloof erin dat ik daar ook in de komende seizoenen bij NAC de kans voor krijg. Ik kijk er naar uit om komend seizoen met NAC weer een goede prestatie neer te zetten.”
 
Wij komen uit in de: