bezig met laden...

Nieuwsarchief

Schipper Accountants geeft gastles over sportsponsoring

Schipper Accountants geeft gastles over sportsponsoring

13/06/2018

Schipper Accountants, hoofdsponsor van de jeugdopleiding van NAC, heeft jonge deelnemers van het maatschappelijke project Playing for Success onlangs een gastles gegeven over sportsponsoring. Marco Hofma en Swen Middendorp, respectievelijk Owner Accountant en Senior Assistent-Accountant, wisten de deelnemers middels een mooie presentatie te enthousiasmeren, daarna mochten de leerlingen zelf aan de slag.

'Playing for Success' betreft een (na)schools programma van Teamplay@NAC voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs die vanwege sociaal-emotionele redenen minder presteren dan verwacht. Schipper is sinds oktober 2017 hoofdsponsor van de jeugdopleiding van NAC en tevens partner van Playing for Success. Daarmee draagt het bedrijf actief bij aan het maatschappelijke project door onder andere het geven van gastlessen. Een mooi voorbeeld daarvan was de gastles sportsponsoring van vorige week.

De kinderen werden verwelkomd in het Rat Verlegh Stadion waar hen in de persruimte een interessante presentatie stond te wachten. Marco Hofma en Swen Middendorp konden als geen ander uitleggen wat sportsponsoring inhoudt en wat de meerwaarde is om een club als NAC te sponsoren. Steffi van der Sanden, Accountmanager van NAC, vertelde op haar beurt alles over sportsponsoring vanuit het perspectief van de club zelf.

Aan de hand van de presentatie kregen de deelnemers vervolgens twee opdrachten voorgeschoteld. Zij kregen de mogelijkheid om een reclamebord of een gloednieuw NAC-shirt te ontwerpen waarop de sponsornaam opvallend uit de verf zou komen. Uiteraard kregen de leerlingen wat langer de tijd om hiermee aan de slag te gaan. Inmiddels zijn de kunstwerken ingeleverd en het resultaat mag er zijn. Nieuwsgierig? In het album hieronder zie je de trotse leerlingen met hun creaties!  

Teamplay@NAC bedankt Schipper voor de leerzame en leuke gastles!

Foto's

Schippers Accountants gastles sponsoringSchippers Accountants gastles sponsoringSchippers Accountants gastles sponsoringSchippers Accountants gastles sponsoring
Schippers Accountants gastles sponsoring 12 foto's 13 juni 2018 Bekijken
 
Wij komen uit in de: