bezig met laden...

Nieuwsarchief

15.000!

15.000!

14/06/2018

15.000. Dat is het aantal supporters van NAC dat zich inmiddels heeft verzekerd van die felbegeerde seizoenkaart. De grens van 15.000 seizoenkaarten is in een ongekend hoog tempo bereikt en daarmee is de Parel van het Zuiden nog steeds hard op weg het record aantal seizoenkaarten te breken. De komende twee dagen worden vrije plekken nog aangeboden aan supporters die op de wachtlijst staan, waarna vanaf maandag de vrije seizoenkaartverkoop start voor de enkele plekken die dan nog beschikbaar zijn.

Ook F5, B1, B4 en B5 uitverkocht
In navolging van de B-side en Vak G zijn inmiddels ook de vakken F5, B1, B4 en B5 volledig uitverkocht. De ‘afvallers’ die zich hadden inschreven voor de schaduwlijst met een voorkeur enkel voor deze uitverkochte vakken hebben inmiddels een e-mail ontvangen dat we hen helaas niet kunnen plaatsen op hun voorkeursvak. Daarin staat ook alle informatie over de verdere procedure beschreven.

De vakken F4, F6, F7, B3, B6, B7 en B8 zijn nagenoeg uitverkocht. Op deze vakken zijn nog minder dan 10 plaatsen beschikbaar voor verkoop. Deze enkele plekken worden de komende dagen waarschijnlijk nog gevuld via de schaduwlijst.

Nog tot en met 15 juni bellen naar schaduwlijst
Supporters die zich hebben ingeschreven met een voorkeur voor vakken die nog nog vrij zijn of hebben aangegeven geen voorkeur voor een vak te hebben, kunnen nog tot en met aanstaande vrijdag 15 juni gebeld worden. Voor deze supporters geldt dus nog steeds: houd je telefoon goed in de gaten, want dat kan je zomaar een seizoenkaart van NAC opleveren!

Design seizoenkaart 2018-2019 bekend!
Om te vieren dat we de grens van 15.000 seizoenkaarten zijn gepasseerd, hebben we het nieuwe design van de seizoenkaart 2018-2019 bekendgemaakt! Het design van de seizoenkaart is belangrijk, want je moet hem toch een heel seizoen uit je portemonnee trekken. Ook dit jaar is daarom weer nagedacht over het design van de seizoenkaart en gekozen voor een ontwerp dat in lijn ligt met de afgelopen campagne; ‘Altijd Trouw, Altijd NAC’.

 
Wij komen uit in de: