bezig met laden...

Nieuwsarchief

Design seizoenkaart 2018-2019

Design seizoenkaart 2018-2019

14/06/2018

Het design van de seizoenkaart, het is toch ieder jaar wel een ding in Breda. En terecht, want je moet er toch weer een heel seizoen naar kijken. Aangezien we de grens van 15.000 seizoenkaarthouders zijn gepasseerd en wij vinden dat dit gevierd moet worden, is het moment aangebroken om het design van de seizoenkaart 2018-2019 bekend te maken.

Afgelopen seizoen werd nog, geheel in lijn met de campagne ‘Wij zijn NAC, Wij zijn terug’, het volksfeest op de Grote Markt centraal gesteld op de seizoenkaart. Op die manier keerden de gedachten iedere keer als de seizoenkaart weer uit de portemonnee werd gehaald even terug naar die onvergetelijke huldiging. Ook dit jaar is weer nagedacht over het design van de seizoenkaart en wederom gekozen voor een ontwerp dat in lijn ligt met de afgelopen campagne; ‘Altijd Trouw, Altijd NAC’.

Ieder Avondje NAC moet alles namelijk weer even wijken voor het geel-zwart. De hele regio loopt leeg, de toevoerwegen naar het stadion kleuren geel en de stad blijft bijna verlaten achter. Het stadion is de plek waar het op dat moment gebeurt, een orkaan van geluid komt van de tribunes. Altijd volle bak, altijd op de barricades, altijd samen, altijd eigenzinnig en vooral altijd trouw. Het zijn die avonden waarop ons eigen Rat Verlegh Stadion even het lichtpunt en misschien wel het centrum van Breda en omstreken is. En daar zijn wij met elkaar bizar trots op.. 'Wij zijn NAC'!

Met trots presenteren wij de seizoenkaart voor het seizoen 2018-2019:

 
Wij komen uit in de: