bezig met laden...

Nieuwsarchief

Rosheuvel voor drie jaar naar NAC

Rosheuvel voor drie jaar naar NAC

27/06/2018

NAC Breda heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt. De ploeg uit Breda heeft een overeenkomst bereikt met Mikhail Rosheuvel. De 27-jarige aanvaller komt transfervrij over van Roda JC en tekende woensdag een driejarig contract bij de Parel van het Zuiden.

De geboren Amsterdammer speelde in zijn jeugd voor respectievelijk ZVV Zaanlandia, Ajax en Hellas Sport, alvorens hij werd opgepikt door AZ. In Alkmaar doorliep hij de gehele jeugdopleiding, maar zijn debuut in het betaald voetbal maakte Rosheuvel uiteindelijk bij het toenmalige FC Omniworld, later Almere City. De aanvaller kwam in totaal drie seizoenen uit voor de ploeg uit Almere, waar hij zich goed ontwikkelde. Reden genoeg voor AZ om hem terug te halen naar het oude nest. Na een seizoen bij de Kaaskoppen, waarmee hij de KNVB Beker won, werd de rechtspoot achtereenvolgens verhuurd aan Heracles Almelo en SC Cambuur. De afgelopen twee seizoenen was Rosheuvel vervolgens actief bij Roda JC, waar hij onlangs transfervrij mocht vertrekken. De Parel van het Zuiden heeft de aanvaller, die bij voorkeur rechtsbuiten speelt, nu voor drie seizoenen vast weten te leggen. 

Technisch Directeur Hans Smulders: “Met Mikhail voegen we een energieke speler toe aan onze selectie die beschikt over veel kracht en snelheid en daarmee goed uit de voeten kan op de nummer 7 positie. Het is een fysiek sterke voetballer die goed is in de 1-tegen-1 duels en past bij onze werkwijze zoals bepaald voor komend seizoen. De trainingsintensiteit gaat ten opzichte van het afgelopen seizoen namelijk weer een stap omhoog en het profiel van Mikhail sluit daar perfect op aan. Net als Pelé van Anholt is hij een speler met Eredivisie-ervaring, wat bijdraagt aan de balans in het team. Wij zijn daarnaast trots op het feit dat hij NAC verkiest boven een avontuur in het buitenland.”

De kersverse aanwinst is blij met zijn nieuwe club. Mikhail Rosheuvel: "Een aantal weken geleden ben ik benaderd door de trainer, Mitchell van der Gaag, en toen is het balletje gaan rollen. Het verhaal van NAC, in vergelijking met andere clubs, sprak mij meteen aan. Ik ben blij dat het nu rond is en ik vandaag mijn contract heb mogen tekenen. In het verleden heb ik regelmatig hier in Breda gespeeld en ik kan dan ook niet wachten om binnenkort mijn eerste Avondje NAC als speler van NAC mee te maken!” 

 
Wij komen uit in de: