bezig met laden...

Nieuwsarchief

Andro Knel Bokaal voor NAC - Sparta

Andro Knel Bokaal voor NAC - Sparta

12/07/2018

Zaterdag oefent NAC tegen Sparta. De eerste elftallen van de Parel van het Zuiden en de Kasteelheren nemen het om 16:00 uur tegen elkaar op, maar daarvoor staat er ook een wedstrijd tussen geel-zwart en rood-wit op het programma: de Andro Knel Bokaal. Een duel tussen supportersteams van beide clubs.

De Andro Knel Bokaal is een duel die de herinnering aan de naamgever levend houdt. Andro Knel was tijdens zijn carrière een geliefd speler van zowel Sparta als NAC, maar in 1989 trof het noodlot toen hij en veertien van zijn ploeggenoten omkwamen bij de SLM-vliegtuigramp in Suriname. Sinds die trieste gebeurtenis is de band tussen de supportersgroepen van beide clubs steeds hechter geworden, waar de strijd om de Andro Knel Bokaal een mooi voorbeeld van is. 

Het supportersduel wordt zaterdag gespeeld als 'voorwedstrijd' voor de strijd tussen de eerste elftallen. Net als dat duel is Sportpark De Gagelrijzen in St. Willebrord het decor voor de Andro Knel Bokaal. Om 13:30 uur wordt er afgetrapt, maar vanaf 12:30 uur gaan de poorten van het sportpark al open. 

Wil je deze hele voetbalmiddag bijwonen? Dan kun je hier een kaart kopen voor deze dag. Uiteraard is er aan de kassa (bij de ingang van het sportpark) ook kaartverkoop. Ben je van plan om die dag naar St. Willebrord te komen? Let dan op, want de A58 is dat weekend onderhevig aan wegwerkzaamheden.
 
Wij komen uit in de: