bezig met laden...

Nieuwsarchief

James Horsfield verlaat NAC

James Horsfield verlaat NAC

17/07/2018

James Horsfield vervolgt zijn loopbaan bij Scunthorpe United. De Engelsman was de afgelopen periode al in zijn thuisland om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij nu dus in Scunthorpe United, dat uitkomt in de Engelse League One, gevonden.

In januari 2017 kwam Horsfield voor het eerst in Breda terecht, als een van de huurlingen van Manchester City. Zijn eerste halfjaar bij NAC werd een succes. Met 20 wedstrijden en meer dan 1300 speelminuten had hij een behoorlijk aandeel in de promotie van de Parel van het Zuiden naar de Eredivisie. Daarop besloot de verdediger annex middenvelder de definitieve overstap naar NAC te maken. Afgelopen seizoen kwam Horsfield met tien wedstrijden wat minder in actie, waardoor hij de afgelopen periode op zoek wilde gaan naar een nieuwe uitdaging. Vandaag tekende Horsfield zijn contract bij Scunthorpe United en keert daarmee weer terug naar zijn thuisland.

Hans Smulders: "James heeft in de tijd dat hij hier in Breda was een goede bijdrage geleverd. Hij is altijd hard blijven werken en heeft veel andere jongens in de ploeg op sleeptouw genomen. Op het moment dat James aangaf op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging om meer aan spelen toe te komen, hebben wij hem die ruimte gegund. Ik ben blij voor hem dat hij een nieuwe club heeft gevonden en voor hem weer een nieuw avontuur kan beginnen.Via deze weg willen wij James dan ook veel succes wensen in de toekomst."
 
Wij komen uit in de: