bezig met laden...

Nieuwsarchief

Marcel van Hooijdonk Real Estate nieuwe broeksponsor Jeugdopleiding

Marcel van Hooijdonk Real Estate nieuwe broeksponsor Jeugdopleiding

21/08/2018

De jeugdopleiding van NAC Breda heeft in Marcel van Hooijdonk Real Estate een nieuwe broeksponsor gevonden. Eigenaar Marcel van Hooijdonk tekende onlangs een contract dat hem gedurende een seizoen partner van de jeugdopleiding maakt. De broekjes met daarop het logo van het vastgoedbedrijf waren afgelopen zaterdag al te bewonderen bij de verschillende jeugdteams.

Marcel van Hooijdonk Real Estate is geen onbekende binnen de NAC-muren. Het vastgoedbedrijf is reeds lange tijd sponsor van de Parel van het Zuiden en maakt sinds jaar en dag deel uit van de Business Club van NAC. Daarnaast steunt het bedrijf Samen voor NAC, het Jeugdsportfonds en andere supportersinitiatieven. Dat de onderneming nu ook besluit de jeugdopleiding te steunen, is dus geen verrassing. Buiten de grote loyaliteit aan het geel-zwart heeft het bedrijf van Marcel van Hooijdonk, net als de jeugdopleiding, een sterke binding met West-Brabant. Daar waar de jeugdopleiding zich richt op het aanjagen van voetbalontwikkeling, doet Marcel van Hooijdonk Real Estate dit op de vastgoedmarkt. Via NAC wil Marcel van Hooijdonk Real Estate de visie, waarin samenwerking, betrokkenheid en doorontwikkeling centraal staan, meer herkenbaarheid geven.

‘Ik kom zelf al 35 jaar bij NAC en een jeugdspeler zien debuteren in het eerste elftal blijft een bijzonder moment. Ik ben dan ook trots op het feit dat ik op deze manier een stukje kan bijdragen aan de ontwikkeling van lokaal talent.’ aldus Marcel van Hooijdonk. 

 
Wij komen uit in de: