bezig met laden...

Nieuwsarchief

Gezocht: enthousiaste pers- en communicatiemedewerker

Gezocht: enthousiaste pers- en communicatiemedewerker

07/11/2018

Voor één dag hoofdtrainer zijn van ADO Den Haag, stadionmanager van de Johan Cruijff ArenA of medewerken pers- en communicatie bij NAC Breda. Op dinsdag 20 november, tijdens World Children's Day, worden talloze droombanen ingevuld door kinderen. Alle Eredivisieclubs nemen deel aan de nationale campagne ALS EEN BAAS van Unicef Nederland. Kinderen kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een droombaan.

ALS EEN BAAS

Met de actie ALS EEN BAAS geeft UNICEF kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar de kans om te solliciteren naar een droombaan. Op 20 november worden alle droombanen ingevuld: kinderen zijn dan voor één dag de baas. Zo is het bij NAC mogelijk om een dag te werken als medewerker Pers en Communicatie! Je gaat dan een hele dag de afdeling Pers en Communicatie van de Bredase BVO ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan: het interviewen van een speler als voorbeschouwing op de wedstrijd NAC – Ajax, het schrijven van persberichten voor NAC.nl en het bedenken van een creatief video-item voor NAC TV. We verwachten dat je een vlotte babbel hebt, affiniteit hebt met voetbal en niet bang bent om voor je eigen mening en standpunten uit te komen. Klinkt dat goed? Solliciteer dan hier!

“Kinderen zijn de toekomst en bepalen dus ook de toekomst van het Nederlandse voetbal", vertelt Jacco Swart, directeur Eredivisie CV. " Door ze een dag de baas te laten zijn binnen een Eredivisieclub, krijgen ze een unieke positie voor die dag, wat volledig aansluit bij de bedoeling van UNICEF's World Children’s day. Natuurlijk verwachten de clubs ook veel goede verfrissende ideeën te krijgen van deze jonge leiders, waar iedere club zeker zijn voordeel mee gaat doen."

"Het is superbelangrijk dat de stem van kinderen wordt gehoord, in het bijzonder op World Children’s Day – de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Op die dag wordt er mét kinderen gepraat, niet alleen over", zegt Gina Adu van het UNICEF Jongerenpanel. Dat is de groep jongeren die het hele jaar met UNICEF meedenkt en meepraat. Op 20 november neemt het Jongerenpanel het bestuur van het Haags museum MUSEON over.

 
Wij komen uit in de: