bezig met laden...

Nieuwsarchief

84x Hoera voor onze oudste OldStar!

84x Hoera voor onze oudste OldStar!

07/11/2018

Hij mocht vandaag liefst 84 kaarsjes uitblazen, maar dat weerhoudt Anton Stoffels er niet van om iedere woensdagochtend een balletje te trappen met zijn voetbalmaten. Met zijn 84 jaar is hij de oudste deelnemer aan het NAC OldStars project. Teamplay@NAC ging langs om de oudste NAC OldStar te verrassen met een NAC-taart.

Op aanraden van zijn zoon was hij eens gaan kijken bij de NAC OldStars van Baronie. “Ik had in het begin wel wat twijfels over mijn leeftijd, of ik hier niet te oud voor was”, vertelt hij. Ook twijfelde Anton, afkomstig uit Amsterdam maar inmiddels woonachtig in Bavel, of ze wel op hem zaten te wachten. Gelukkig werden deze twijfels snel weggenomen. “Met open armen, dat kun je wel zeggen ja!”, aldus Anton over de manier waarop hij werd ontvangen. Hij kan Walking Football, een voetbalvariant speciaal voor zestigplussers, goed beoefenen.

Echt een geheim heeft hij niet, hoe hij al die jaren zo fit is gebleven. “Ik heb altijd wel veel aan sport gedaan en drink niet veel, maar verder niet echt iets bijzonders”, geeft hij aan waar het wellicht aan zou kunnen liggen. “Maar dit is goed voor iedereen, voor ieder die ouder wordt. Het is altijd gezellig, de sfeer is goed”, besluit hij.

Walking Football wordt, onder de vlag van NAC OldStars, op iedere woensdagochtend gespeeld op acht verschillende locaties in Breda en omgeving. Het is een toegankelijke voetbalvorm voor zestigplussers en naast het voetballen staat het gezellige samenzijn centraal. Meer informatie of lid worden van een van de NAC OldStars teams? Kijk dan snel op nac.nl/oldstars!

 

 
Wij komen uit in de: