bezig met laden...

Nieuwsarchief

Nieuwste aanwinst: Mizuno

Nieuwste aanwinst: Mizuno

09/11/2018

NAC Breda heeft Mizuno aan zich weten te binden. De voetbalclub en het breed georiënteerde sportmerk tekenden onlangs een eenjarig contract met de optie op nog twee jaar. Mizuno gaat in een unieke samenwerking met Snoeren, reeds sponsor en shoe supplier van NAC, schoeisel leveren aan de Bredase selectie en staf.

Mizuno is een internationaal sportmerk dat in 1906 is opgericht in Osaka (Japan) en is uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van diverse functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis. Daarnaast komen er in 2019 ook nog drie categorieën bij: teamwear, training & lifestyle. Het merk doet er alles aan om sportuitrusting te ontwikkelen met de hoogste kwaliteit, en iedereen bij Mizuno wordt gedreven door het ideaal van oprechte sportiviteit. Dat was 112 jaar geleden al zo en dat geldt nog steeds. De bedrijfsfilosofie onderstreept dat: ‘Een bijdrage leveren aan de maatschappij door het ontwikkelen van sportartikelen en het promoten van sport in het algemeen.’

In de Benelux is Mizuno onder andere hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon en official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond alsmede de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Mizuno sponsort NAC Breda op gebied van running & training producten. De samenwerking is daarom ook een logisch vervolg van de visie van het sportmerk. Het levert graag een bijdrage aan de sportieve prestaties van NAC Breda. Op elk vlak welteverstaan. Mizuno heeft voor elke individuele (professionele) sporter het geschikte product om zijn sport maximaal te kunnen beoefenen. Dat geldt dan ook nog eens in de specifieke categorieën voetbal, running en training. Kenmerkend voor Mizuno zijn de kwalitatief, hoogwaardige materialen die worden gebruikt in alle producten.

Dennis Frankfort van Mizuno legt uit: "NAC Breda is een prachtige club waar wij onze sport categorieën kunnen uitdragen op het hoogste niveau. Mizuno is een multisport brand en faciliteert dan ook producten op verschillende vlakken. De samenwerking gaat verder dan het individueel sponsoren van spelers met enkel voetbalschoenen. Natuurlijk staan de spelers het grootste gedeelte van hun tijd op het veld, maar Mizuno faciliteert ook producten buiten het veld voor de (conditie)training. Elke individuele speler heeft een ander type voet en daar passen dan ook verschillende modellen het beste bij. Dit alles om de sportieve prestaties van NAC Breda zo sterk mogelijk bij te dragen."
 
Wij komen uit in de: