bezig met laden...

Nieuwsarchief

[Update] NAC - Vitesse bijna uitverkocht

[Update] NAC - Vitesse bijna uitverkocht

03/12/2018

Op zondag 9 december zal NAC het in het eigen Rat Verlegh Stadion op gaan nemen tegen Vitesse. Het betreft de een na laatste thuiswedstrijd van 2018, welke zal worden afgetrapt om 16:45 uur. De verkoop voor dit duel gaat morgen van start.

Club van 1912-leden krijgen zoals gewoonlijk als eerste de mogelijkheid om wedstrijdtickets te bestellen. De verkoop voor deze groep start dinsdag om 09:00 uur. Woensdag om 09:00 start de verkoop voor de overige supporters. Er geldt voor dit duel geen ClubCard-verplichting, dus iedereen kan kaarten aanschaffen.

Zoals gewoonlijk loopt de verkoop van kaarten via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. Daar kun je ook gelijk nog een kaartje aanschaffen voor het uitduel tegen FC Groningen van zondag 2 december. Dat duel is tevens in de verkoop.

Hup NAC!

Update 03-12
Zes dagen voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse zijn er nog ongeveer 100 vrije plekken in het Rat Verlegh Stadion. De B-Side is inmiddels al uitverkocht, maar op de overige tribunes zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Op het moment van schrijven zijn dit er op de Hoofdtribune en Vak G nog 25, op de Eretribune nog 34 en voor Vak I nog 18. 

Kaarten voor NAC - Vitesse bestel je heel eenvoudig via NACtickets.nl of bij de Service- & Informatiedesk (op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur).

 
Wij komen uit in de: