bezig met laden...

Nieuwsarchief

Geslaagde Sinterklaasmiddag 2018

Geslaagde Sinterklaasmiddag 2018

04/12/2018

Woensdag 28 november was het zover: Sinterklaas en zijn Pieten kwamen op bezoek bij NAC Breda! Alle kinderen van de Kidsclub tot en met 9 jaar waren uitgenodigd om deel te nemen aan deze gezellige middag.

Voordat Sinterklaas aankwam in het Rat Verlegh Stadion, werden alle Kidsclub-pietjes getest tijdens een speurtocht door het stadion. De kinderen konden bij de speurtocht laten zien of ze het in zich hadden om ooit ook Piet te worden. Zo konden ze woorden schrijven met pepernoten, pakjes in de schoorsteen gooien en was er ook een ware Pepernoten Memory. Toen alle kindjes de speurtocht goed volbracht hadden, kon het feest beginnen in de Cordial!

Maar wat vertelden de Pieten nou aan de kinderen?!  Sinterklaas is ziek! Wat nu? Gelukkig hadden de Pieten een meesterplan: Sydney van Hooijdonk omtoveren tot Sydney-Klaas! Sydney-Klaas kon steeds een nieuw onderdeel van zijn kleding verdienen: de tabbert, de rode mantel, de staf en de mijter. Deze kreeg hij alleen als de kindjes een dansje of liedje goed uitvoerden, en dat deden ze! Zo werd Sydney van Hooijdonk een echte Sydney-Klaas.

Na deze metamorfose kwam dan toch de échte Sinterklaas binnen gewandeld en was het tijd voor de cadeautjes. Selectiespeler Robbie Haemhouts deelde alle cadeautjes uit aan de kinderen waarna zij met een goed gevoel weer richting huis gingen!

Iedereen bedankt voor deze geslaagde Sinterklaasmiddag!

Foto's van het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten aan de Kidsclub van NAC vind je in het onderstaande foto-album!

Foto's

Sinterklaasmiddag 2018Sinterklaasmiddag 2018Sinterklaasmiddag 2018Sinterklaasmiddag 2018
Sinterklaasmiddag 2018 12 foto's 05 december 2018 Bekijken
 
Wij komen uit in de: