bezig met laden...

Nieuwsarchief

Update: wijziging NAC O19 - Feyenoord O19

Update: wijziging NAC O19 - Feyenoord O19

13/12/2018

Eerder communiceerde NAC dat de wedstrijd tussen NAC O19 en Feyenoord O19 van zaterdag in het Rat Verlegh Stadion zou worden gespeeld. Door omstandigheden is dit besluit echter teruggedraaid. Het duel wordt alsnog op Sportpark Heksenwiel afgewerkt en begint bovendien later dan in eerste instantie gepland: om 14:45 uur in plaats van om 12:30 uur.

De wedstrijd tussen de twee jeugdteams is voor NAC een belangrijke. De ploeg heeft plaatsing voor de kampioenspoule in eigen handen. Bij een driepunter is NAC zeker van een plek bij de eerste acht en dus plaatsing voor die poule na de winterstop, maar bij een ander resultaat is het afhankelijk van de uitslagen op andere velden. 

Vanwege het belang van het duel wilde NAC de wedstrijd af laten werken in het Rat Verlegh Stadion, maar gezien de staat van het veld is dit niet wenselijk. Door de regenval van afgelopen zaterdag heeft de grasmat het flink te verduren gehad en moeten het de volle twee weken rust krijgen om weer speelklaar te zijn voor NAC - Heerenveen op 22 december.

Naast de locatie is ook de aanvangstijd gewijzigd. Het duel begint nu om 14:45 uur, zodat de wedstrijd op (nagenoeg) hetzelfde tijdstip begint als de wedstrijden van de twee naaste concurrenten. 

NAC O19 kan de steun van het publiek natuurlijk goed gebruiken. Kom daarom de ploeg steunen tegen Feyenoord, om 14:45 uur op Sportpark Heksenwiel.

Hup NAC!
 
Wij komen uit in de: