bezig met laden...

Nieuwsarchief

[Update] NAC - Heerenveen uitverkocht!

[Update] NAC - Heerenveen uitverkocht!

17/12/2018

Zaterdag 22 december speelt NAC de laatste wedstrijd van 2018. En we sluiten met een knaller af, want het is een Avondje NAC tegen SC Heerenveen. Die avond gaat om 19:45 uur de bal rollen in het Rat Verlegh Stadion, maar je kunt vanaf deze week kaarten bemachtigen voor het laatste Avondje NAC van 2018.

Dinsdag gaan de beschikbare kaarten als eerst in de verkoop voor Club van 1912-leden. Zij kunnen vanaf 9:00 uur hun slag slaan op NACtickets.nl of bij de Service- & Informatiedesk. Vanaf woensdag kunnen alle overige supporters hun slag slaan via dezelfde kanalen. Er geldt geen ClubCard-verplichting voor deze wedstrijd, dus iedereen kan kaarten aanschaffen.

Zoals altijd verloopt de verkoop van kaarten via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. 

Hup NAC!

Update 17-10
Ook de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop, het duel tegen Heerenveen, is ruim voor aanvang uitverkocht. Afgelopen weekend gingen de laatste kaarten voor het duel over de digitale toonbank. Daarmee weet NAC zich opnieuw gesteund door ruim 18.000 supporters in het Rat Verlegh Stadion.

Hup NAC(-supporters)!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vorig jaar boekte NAC een overtuigende 3-0 zege in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Een kleine opfrisser nodig? Bekijk hieronder de samenvatting van NAC - Heerenveen uit het seizoen 2017/2018. 

.
 
Wij komen uit in de: