bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info kaartverkoop Willem II - NAC

Info kaartverkoop Willem II - NAC

16/12/2018

Er rest NAC nog één wedstrijd voor de winterstop (thuis tegen Heerenveen), maar we kijken ook alvast vooruit naar de tweede seizoenshelft. Na de winterstop begint NAC namelijk direct met een kraker: de derby tegen Willem II. Supporters die bij dit duel aanwezig willen zijn in het uitvak, kunnen deze week hun slag slaan.

Op zondag 20 januari staat het uitduel tegen de ploeg uit Tilburg op het programma. Het eerste duel na de winterstop is daarmee direct een beladen affiche. Voor deze wedstrijd zijn er in totaal 600 kaarten beschikbaar voor NAC-supporters. Daarvan verkoopt de NAC Supportersvereniging er 200, gaan er 48 naar de Breda Loco's en verkoopt NAC er zelf 352. Alle kaarten zijn voor een buscombi. 

Uitkaart+-houders krijgen de eerste kans om een kaart te bemachtigen. De kaartverkoop is voor hen vanaf aankomende maandag 9:00 uur geopend. Ze betalen een prijs van €24,70 voor een kaart. Vanaf dinsdag 9:00 uur komen de Club van 1912-leden aan de beurt. Zij krijgen ook 24 uur voorrang, voordat de reguliere (S)CC-houders hun slag mogen slaan, mochten er dan nog kaarten over zijn. Club van 1912-leden en reguliere (S)CC-houders betalen €26,70 voor een buscombi-kaart. 

Zoals altijd verloopt de kaartverkoop via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. 

Hup NAC!
 
Wij komen uit in de: