bezig met laden...

Nieuwsarchief

250 kinderen genieten op Indoor Kidsdag

250 kinderen genieten op Indoor Kidsdag

07/01/2019

Afgelopen vrijdag vond de Indoor Kidsdag plaats bij het Dongemond Soccer Center. Maar liefst 250 kinderen waren afgereisd naar Geertruidenberg om deel te nemen aan deze leuke dag vol spannende activiteiten.

De aanwezige kinderen genoten opzichtig van alle leuke (voetbal)spellen. Vooral het spelen van een potje FIFA tegen E-sporter Menno Bouhuijzen was erg populair. Verschillende kids namen het tegen hem op en probeerden de populaire speler uit de eDivisie te verslaan. Dit bleek een onmogelijke opgave, maar gelukkig mochten een aantal supportertjes bij Menno in het team. Dat resulteerde natuurlijk vaak in een overwinning en leverde sommigen daarbij nog wat nieuwe trucjes op.

Ook de clinics van Skill Games en Kicks ’n Sticks vielen in de smaak bij het publiek. Zo konden de kinderen de geleerde trucjes op de Playstation direct in het echt uitproberen. Bij de clinic van Skill Games kon bijvoorbeeld geschoten worden op zes lege emmers waar je voor elke emmer een ander aantal punten kon scoren. De allerkleinsten (twee tot vijf jaar) konden terecht bij Kicks ’n Sticks waar ze spelenderwijs kennis maakten met de sport waar het deze dag om draaide: voetbal.

Naast de diverse clinics kon de jeugd natuurlijk ook gewoon een potje vier-tegen-vier voetbal spelen en penalty schieten op een doel met gaten. Ook was er de mogelijkheid om mee te helpen aan een écht Young Yellow Army spandoek van ruim zes meter lang. Hier werd volop gebruik van gemaakt, dus wie weet hangt het spandoek binnenkort een keer in het stadion!

Als hoogtepunt van de middag kwamen rond 14.00 uur nog enkele selectiespelers langs. Sydney van Hooijdonk, Daan Klomp en Marwin Reuvers namen alle tijd om de kinderen te voorzien van een handtekening en een foto.

Het nieuwe jaar is met deze geslaagde middag goed afgetrapt voor de Kidsclub. Op naar de tweede seizoenshelft!

Foto's

Kidsdag_Dongemond1Kidsdag_Dongemond1Kidsdag_Dongemond1Kidsdag_Dongemond1
Kidsdag_Dongemond1 36 foto's Bekijken
 
Wij komen uit in de: