bezig met laden...

Nieuwsarchief

3:  regularidad, limpieza y resto

3: regularidad, limpieza y resto

08/01/2019

Op dag drie van het trainingskamp hier in het idyllische La Manga overheerste een ontspannen gevoel. ’s Ochtends stond er een (herstel) training op het programma, in de middaguren gunde Mitchell van der Gaag zijn spelers wat ontspanning. De trainer nam zelf vervolgens uitgebreid de tijd om NAC TV te woord te staan

Na de overwinning van maandagmiddag op St. Truiden (2-1) verschenen selectie en staf dinsdagochtend met een glimlach op het trainingsveld. Terwijl de wedstrijdselectie ruimte kreeg voor herstel met wat uitlopen, rekken en strekken, rondo’s en voetvolley, werkten de andere spelers op het zelfde veld zich wederom in het zweet. Want het credo van onze hoofdtrainer kunnen we inmiddels toch wel als volgt definiëren: als je traint dan train je… Zo makkelijk kan het dus zijn.

Vandaar dat de spelers die gisteren tijdens het oefenduel plaatsnamen op de bank of niet bij de wedstrijdselectie zaten, net even wat minder konden lachen. Van der Gaag had wat intensieve trainingsvormen op de rol, waarbij de voetballers onder andere korte wedstrijdjes tegen elkaar speelden. De verliezers kregen aan het einde te maken met de alom gevreesde ‘suïcide run’. Een loopoefening waarbij de spelers de zestienmetergebieden, met de nadruk op ‘en’, en middellijn meerdere malen onder zich door zien komen. Zweten dus.

’s Middags kregen zij echter voldoende tijd om bij te komen, want er stonden geen activiteiten op het programma. Een select groepje koos ervoor kom hun vrije middag te spenderen in het nabijgelegen Cartagena waar zij, niet helemaal toevallig, leden van de Business Club tegen het lijf liepen. De overtollige spelers waren te vinden in de Wellness of, niet heel gek, op bed.

Morgen staan er weer gewoon twee trainingen op het programma en komen de meegereisde sponsoren een kijkje nemen. ’s Avonds mengt al het geel-zwart van Cartagena en omstreken zich en gaan zij gezamenlijk dineren.

Hasta la proxima! 

Foto's

Trainingskamp La Manga: training dinsdagTrainingskamp La Manga: training dinsdagTrainingskamp La Manga: training dinsdagTrainingskamp La Manga: training dinsdag
Trainingskamp La Manga: training dinsdag 13 foto's 08 januari 2019 Bekijken
 
Wij komen uit in de: