bezig met laden...

Nieuwsarchief

4:  Visita de buenos conocidos

4: Visita de buenos conocidos

10/01/2019

We zijn ruim over de helft van het trainingskamp hier op het Iberisch Schiereiland. Vrijdagavond vertrekt de selectie alweer huiswaarts. Waar dinsdag ontspanning de boventoon voerde, gaat in de resterende drie dagen de arbeidsintensiteit weer omhoog. Dat betekende dat de selectie woensdag weer gewoon twee trainingen afwerkte. In de avonduren was er echter ruimte voor het nodige vertier, er stond namelijk een diner met sponsoren op de rol.

Zoals gezegd hebben de spelers de komende dagen nog wat intensieve trainingen voor de boeg. Dat houdt in een notendop in: veel lopen, krachttraining en het inslijpen van tactieken. Alles om de ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, daar zijn we hier immers voor. Ondanks de inspanningen zijn er tussen het zweten door vooral lachende gezichten te bespeuren en is de sfeer in de groep uiterst aangenaam.

De ochtendtraining trok veel bekijks. Zo’n 35 leden van de Business Club van NAC zijn de Parel van het Zuiden achterna gereisd en vertoeven 3 dagen in Cartagena. Gelegen op een steenworp afstand van de sportvelden in La Manga. Bij zo’n sponsorreis, inmiddels een traditie, mag een bezoek aan de training uiteraard niet ontbreken. Na afloop werden de nodige gesprekjes aangeknoopt en werd uiteraard een fotomoment ingelast.

’s Avonds gingen spelers en staf op hun beurt op bezoek in Cartagena voor een diner met het reisgezelschap. In een van de tapasbarren van het Spaanse kustplaatsje mengden de geel-zwarten zich voor een diner, de ideale gelegenheid om nou eens écht even bij te kletsen.

Uiteraard hebben we ook weer een videodagboek bijgehouden. Hieronder een korte impressie van de dag in beeld.

 
Wij komen uit in de: