bezig met laden...

Nieuwsarchief

Nieuwe Ticketshop live; verkoop ADO-thuis start dinsdag

Nieuwe Ticketshop live; verkoop ADO-thuis start dinsdag

14/01/2019

NAC Breda heeft vanaf vandaag een nieuwe online Ticketshop! In samenwerking met hoofdsponsor CM is de afgelopen periode druk gewerkt aan het vernieuwen van NACtickets.nl. Met de lancering van de nieuwe digitale ticketingomgeving zet de Parel van het Zuiden de volgende stap richting een verdere optimalisatie van de online service richting de supporters.

Leden van de Club van 1912, Seizoenkaarthouders en ClubCardhouders kunnen vanaf nu al inloggen op het nieuwe NACtickets.nl. Bij het eerste gebruik dienen zij een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit kan gemakkelijk door in te loggen met het e-mailadres en/of relatienummer dat ook werd gebruikt in de ‘oude’ ticketshop. Je ontvangt dan automatisch een e-mail om het nieuwe wachtwoord aan te maken.

Loop je tegen problemen aan bij het inloggen op de nieuwe ticketshop van NAC? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500.

Kaartverkoop NAC – ADO Den Haag start dinsdag
Op vrijdagavond 25 januari neemt NAC het in het eigen Rat Verlegh Stadion op tegen ADO Den Haag. De verkoop voor dit duel gaat vanaf dinsdag van start in de vernieuwde ticketshop.

Club van 1912-leden krijgen zoals gebruikelijk voorrang op de verkoop. Vanaf dinsdag 9:00 uur hebben zij 24 uur exclusief toegang tot de verkoop van losse kaarten voor dit duel. Vanaf woensdag 9:00 uur is de verkoop toegankelijk voor alle (S)CC-houders. Let op: voor dit duel geldt een ClubCard-verplichting. Seizoenkaarthouders hebben recht op het aanschaffen van acht kaarten, voor ClubCardhouders staat de limiet op vijf kaarten.

Zoals je van ons gewend bent, gaan er een beperkt aantal kaarten in de losse verkoop. Voor de B-Side en Vak G zijn dit een paar honderd kaarten en de overige kaarten zijn voornamelijk op de buitenste vakken van de Ere- en Hoofdtribune en Vak I. De verwachting is daarom ook dat voor dit affiche de kaarten heel snel over de (digitale) toonbank gaan.

Als je online kaarten wilt bestellen voor deze wedstrijd is ons advies om voor de start van de verkoop al een nieuw wachtwoord aan te maken in de nieuwe Ticketshop. Zo loop je niet tegen onverwachte vertraging aan bij het kopen van losse kaarten.

Kaarten scoren voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag? Dat kan dus vanaf dinsdag via het vernieuwde platform op NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Verdere doorontwikkeling nieuwe Ticketingshop
De komende periode werken NAC en CM uiteraard verder aan de doorontwikkeling van het ticketingplatform. Zo wordt het binnenkort voor Club van 1912-leden en Seizoenkaarthouders mogelijk om hun plek aan te bieden aan andere supporters als zij onverhoopt een Avondje NAC moeten missen. Dit ' secondary ticketingsysteem’ wordt gaandeweg de tweede seizoenshelft toegevoegd. Ook worden in de toekomst nog andere initiatieven gelanceerd om het proces van de aankoop van kaarten nog gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan het direct zichtbaar maken van vrije stoelen in de buurt van de plek van de eigen seizoenkaart. Wel zo handig als je als seizoenkaarthouder een keer iemand mee wilt nemen.
 
Wij komen uit in de: