bezig met laden...

Nieuwsarchief

Finalisten Schipper Accountants Talenten Cup bekend

Finalisten Schipper Accountants Talenten Cup bekend

14/01/2019

De voetbalteams van SteDoCo, v.v. Oosterhout en Halsteren hebben zich als laatste geplaatst voor de finalemiddag van de Schipper Accountants Talenten Cup 2018/2019. De finalemiddag van de indoor competitie, die door NAC wordt georganiseerd voor Jongens Onder 10 teams uit de regio, vindt plaats op 20 februari in het Dongemond Soccer Center.

De vier amateurclubs plaatsten zich voor de finalemiddag door de poule binnen hun eigen regio te winnen. De trainers, leiders, ouders en andere aanwezigen waren zichtbaar enthousiast over de samenwerkingsactiviteit tussen de Parel van het Zuiden en amateurclubs.

In de drukbezochte soccerzalen werden felle duels ‘uitgevochten’, maar was de sfeer ook opperbest. Woudrichem en De Schutters gingen er nog met de prestigieuze sportiviteitsprijs vandoor. Als beloning voor deze prijs krijgen zij een rondleiding door het Rat Verlegh Stadion en het NAC Museum. 

Nu alle regiotoernooien erop zitten kunnen we uitkijken naar de finalemiddag. SteDoCo, S.C. Gastel,  v.v. Oosterhout, Halsteren, Baronie, Desk, WSC, SC ’t Zand en Gilze gaan daar uitvechten wie de Schipper Accountants Talenten Cup van het seizoen 2018/2019 op zijn naam schrijft. De finales vinden op woensdag 20 februari 2019 plaats in het Dongemond Soccer Center in Geertruidenberg, aanvang 16.00 uur.

 
Wij komen uit in de: