bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info kaartverkoop NAC - FC Groningen

Info kaartverkoop NAC - FC Groningen

06/02/2019

Terwijl alle ogen gericht zijn op het Avondje NAC van aankomende vrijdag voor de wedstrijd NAC - AZ, kijken we ook alvast vooruit naar twee weken later. Op zaterdag 23 februari komt FC Groningen namelijk op bezoek in Breda. De kaartverkoop voor dit duel start donderdag 7 februari.

De losse kaarten voor de verschillende tribunes van het Rat Verlegh Stadion komen in eerste instantie beschikbaar voor Club van 1912-leden. Zij krijgen 24 uur voorrang op de verkoop voor dit duel. Vanaf donderdag 9:00 uur kunnen ze hun slag slaan via NACtickets.nl of de Service- & Informatiedesk. Vanaf vrijdag 9:00 uur kunnen ook reguliere (S)CC-houders hun kaarten kopen voor de wedstrijd tegen de Groningers.

Zoals altijd verloopt de kaartverkoop via NACtickets.nl of de Service- & Informatiedesk. Mochten er op de wedstrijddagen nog kaarten zijn, dan zijn deze ook verkrijgbaar bij de S&I-desk. Is dit in 2019 de eerste keer dat je online kaarten besteld? Bekijk hier dan hoe je heel eenvoudig jouw account op NACtickets.nl kunt activeren!
 
Wij komen uit in de: