bezig met laden...

Nieuwsarchief

Reacties na NAC - AZ (0-3)

Reacties na NAC - AZ (0-3)

08/02/2019

NAC ging vrijdagavond met 0-3 onderuit tegen AZ. Na afloop van de wedstrijd stonden enkele spelers en de trainer de pers te woord. Hieronder vind je een greep uit de reacties na de wedstrijd. 

Gianluca Nijholt: "We laten het niet zien, daar zijn we allemaal verantwoordelijk voor. Ik had een goed gevoel voor de wedstrijd, dat het een mooie avond kon worden. Dat gebeurt dan niet. En dan is het logisch dat de supporters niet blij zijn. Dit doet gewoon pijn. We hadden deze periode niet zien aankomen en gingen met een goed gevoel de winterstop in, maar dat is nu helemaal weg. Volgende week wordt het wederom heel lastig in Amsterdam, maar we moeten positief blijven. Met negatief denken schiet niemand iets op."

Ramon Pascal Lundqvist: "We gingen met een goed gevoel deze wedstrijd in, alleen werd het wederom niet waar we op hoopten. We moeten in onze kwaliteiten blijven geloven en niet onze kop laten hangen bij tegenslagen. Als we vol blijven houden en 100% geven, moeten de punten gaan komen."

Robert Muhren: "Mijn kans in de eerste helft was dé mogelijkheid om op voorsprong te komen. Het was een goed uitgespeelde kans, maar Bizot stond op de juiste plek, al had de bal misschien wel in de verre hoek gemoeten. Dat reken ik mezelf wel aan. Het was verder een moeilijke wedstrijd, waarin je duidelijk zag dat AZ de kwaliteiten heeft om kansen af te maken en een wedstrijd uit te spelen. We gaan iedere wedstrijd met goede moed het veld op en proberen 100% te blijven geven. We moeten het tij gaan keren."

Mitchell van der Gaag: "Het was duidelijk dat we iets anders wilden laten zien dan vorige week. De score is hetzelfde, maar een kleine nuance is wel op zijn plaatst. We beginnen goed. We hebben een beetje pech dat we niet op 1-0 komen. Dan zie je dat AZ de controle overneemt. Na de 0-1 waren we het helemaal kwijt. We hadden geen vertrouwen meer. De bal van Gervane op de paal was ook heel jammer. Dan krijg je in de tweede helft heel vroeg die tweede goal tegen en dan zijn we het weer kwijt. Ik vind dat we wel zijn blijven geloven en een aantal kansen hebben gecreëerd na die 0-2 dat is wel een verschil met vorige week."

 
Wij komen uit in de: