bezig met laden...

Nieuwsarchief

[Update] Info kaartverkoop Vitesse - NAC; buscombi in carnavalssferen

[Update] Info kaartverkoop Vitesse - NAC; buscombi in carnavalssferen

22/02/2019

Terwijl Breda in het eerste weekend van maart wordt omgetoverd tot Kielegat, gaat NAC buiten de stadsgrenzen op zoek naar sportief succes. De selectie reist op zaterdag 2 maart af naar Arnhem voor het duel tegen Vitesse. Voor supporters die de ploeg die dag willen steunen begint de kaartverkoop deze week. 

Dinsdag kunnen Uitkaart+-houders hun slag slaan. Vanaf 9:00 uur hebben zij 24 uur exclusiviteit op de kaartverkoop voor het duel in Arnhem. Vanaf woensdag 9:00 uur kunnen ook de Club van 1912-leden een kaart kopen en weer een etmaal later (donderdag 9:00 uur) gaat de verkoop open voor reguliere (S)CC-houders.

Uitkaart+-houders betalen €10,50 voor een kaart voor de autocombi, Club van 1912-leden en (S)CC-houders betalen €12,50. Uiteraard verloopt de verkoop via de bekende kanalen: NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Update 24-02
Op het moment van  schrijven zijn er ruim 150 kaarten verkocht voor de uitwedstrijd van NAC tegen Vitesse. Wil je er nog bij zijn? Dan kun je nog tot donderdag 13:00 uur je kaart aanschaffen via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Omdat het duel midden in het weekend van carnaval valt, snappen we dat sommige supporters in dubio zitten. Daarom willen we het beste van twee werelden combineren: een busreis in carnavalssferen richting Arnhem. Supporters die verkleed zijn krijgen van ons het eerste drankje gratis en we houden de sfeer in de bussen hoog met carnavalsmuziek en aankleding.

Autocombi
Heb je al een kaart voor de autocombi, maar vind je het toch leuk om met de bus mee te gaan? Je kunt je kaart tot donderdag nog omruilen bij de Service- & Informatiedesk.
 
Wij komen uit in de: