bezig met laden...

Nieuwsarchief

Jong NAC op eigen veld onderuit

Jong NAC op eigen veld onderuit

12/03/2019

Jong NAC heeft maandagavond de goede reeks geen voortzetting kunnen geven tegen Jong Go Ahead Eagles. De ploeg van Frank van Kempen verloor op eigen veld met 1-2 van de nieuwe koploper in poule B van de Reservecompetitie.

Bij Jong NAC waren onder andere Anouar Kali en Paolo Fernandes aanwezig als afgevaardigden van het eerste elftal. Zij zagen dat de bezoekers in de tiende minuut op een 0-1 voorsprong. Niemczycki kreeg door een lastige stuit de vrije trap van de zijkant niet onder controle en zag dat Werkhoven attent was en de rebound binnen schoot. De thuisploeg kreeg hierna grote kansen op de gelijkmaker. Een fraai schot van Fernandes werd door keeper Jansen over getikt en Skender Loshi wist twee keer van dichtbij het net niet te laten bollen, waardoor het bij een doelpunt bleef voor rust.

Na de thee was het al snel wel raak voor NAC. Fernades legde een vrije trap bij de eerste paal en vond daar het hoofd van Loshi, die raak kopte. NAC bleef de bovenliggende partij, maar kwam door een curieuze treffer alsnog op achterstand. De spelers van de thuisploeg gingen uit van een vrije trap toen de grensrechter na een duel bij de zijlijn vlagde voor een overtreding van een speler van Go Ahead, maar de scheidsrechter nam dit signaal niet over. Wakana maakte van de consternatie gebruik en krulde de bal achter Niemczycki. Protesten van iedereen bij NAC mochten niet baten.

In de slotfase werd het offensief van NAC nog bijna beloond toen de mee naar voren gekomen Van Hecke een kopkans kreeg op aangeven van Fernandes, maar zijn poging ging net naast. Daardoor eindigde het duel in 1-2. 
 
Wij komen uit in de: