bezig met laden...

Nieuwsarchief

Update: Uitvak Excelsior-NAC uitverkocht

Update: Uitvak Excelsior-NAC uitverkocht

01/04/2019

Op woensdag 3 april staat er een uitwedstrijd op het programma voor NAC. De ploeg reist tijdens deze doordeweeks speelronde naar Rotterdam voor het duel tegen Excelsior. In het Van Dongen & De Roo Stadion wordt om 19:45 uur afgetrapt. De kaartverkoop voor dit duel start deze week.

In totaal zijn er 400 kaarten beschikbaar voor supporters die dit duel willen bezoeken. Zij kunnen met vrij vervoer afreizen naar Rotterdam. Hiervoor zijn 280 kaarten beschikbaar die via NAC worden verkocht. 

Vanaf vandaag kunnen Uitkaart+-houders hun slag slaan via NACtickets.nl of de Service- & Informatiedesk. Zij hebben tot donderdag 9:00 uur exclusief de mogelijkheid om een kaart te kopen. Vanaf dat tijdstip kunnen ook Club van 1912-leden een kaart bestellen. Vrijdag 9:00 uur komen de reguliere (S)CC-houders daar bij. 

Zoals altijd kunnen supporters hun kaart bestellen via NACtickets.nl of de Service- & Informatiedesk.

Hup NAC!

Update: 59 extra kaarten vrij vervoer
Supporters die nog geen kaart hebben weten te bemachtigen voor het uitduel tegen Excelsior, opgelet! Er zijn namelijk 59 extra kaarten beschikbaar voor NAC'ers die met vrij vervoer af willen reizen naar Kralingen. De kaarten gaan woensdag vanaf 12:00 uur in de verkoop via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk

Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop voor dit duel.

Update 01-04: Uitvak uitverkocht
Inmiddels zijn ook de 59 extra kaarten voor Excelsior - NAC verkocht. Dat betekent dat NAC woensdag in Kralingen wordt gesteund door een vol uitvak! 

Hup NAC!

 
Wij komen uit in de: