bezig met laden...

Nieuwsarchief

Rabo G-dag staat weer voor de deur!

Rabo G-dag staat weer voor de deur!

13/03/2019

Nog precies een week en dan is het weer zover: de Rabo G-dag. Op woensdag 20 maart gaan 24 G-voetbalteams uit West-Brabant en Zeeland het tegen elkaar opnemen in het Rat Verlegh Stadion. Het is alweer de negentiende editie van dit prachtige evenement, waar altijd reikhalzend naar wordt uitgekeken door de deelnemers.

In de Bredase voetbaltempel gaan de teams in een ‘Vier tegen vier’-toernooi de strijd aan, waarbij twee teams zich uiteindelijk plaatsen voor de finale. Ieder team wordt hierbij begeleid en gecoacht door een selectiespeler van NAC. De finale wordt vervolgens traditiegetrouw gefloten door hoofdtrainer Mitchell van der Gaag.

Benieuwd hoe de teams het er vanaf brengen? De hoofdtribune is geopend voor toeschouwers die hen in actie willen zien. Daarnaast is voor de gelegenheid de Cordial geopend voor een eventuele versnapering tussen het kijken door. De spelers worden om 13:00 uur ontvangen, vanaf 14:30 uur beginnen de wedstrijden. Rond de klok van 17:30 uur weten we welk team zich tot winnaar heeft gekroond!

 
Wij komen uit in de: