bezig met laden...

Nieuwsarchief

LIVE: Op weg naar NAC - FC Utrecht

LIVE: Op weg naar NAC - FC Utrecht

16/03/2019

Het is weer tijd voor een Avondje NAC. Vanavond gaan de stadiomlampen van het Rat Verlegh Stadion aan voor een wedstrijd in de 26ste speelronde in de eredivisie. NAC neemt het in eigen huis op tegen FC Utrecht. Hieronder lees je meer informatie over de wedstrijd en volg je de laatste ontwikkelingen richting de aftrap.

Uitverkocht
De Parel van het Zuiden heeft vanavond de steun van een uitverkocht Rat Verlegh Stadion. Donderdag gingen de laatste kaarten over de digitale toonbank. Dat betekent dat ruim 18.000 kelen vanavond de thuisploeg naar voren schreeuwen. In het uitvak nemen 415 FC Utrecht-supporters plaats, waardoor het Rat Verlegh Stadion vanavond nagenoeg geheel gevuld zal zijn.

Lancering unieke Jumbo-spaaractie
Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er op het veld een nieuwe spaaractie met Jumbo gelanceerd. Ook dit seizoen kunnen supporters gaan sparen voor NAC-kaarten, maar dit jaar zit er een uniek element aan de actie. Om de actie te lanceren zijn NAC-speler Fabian Sporkslede en NAC-icoon Anthony Lurling aanwezig om de eerste kaarten in ontvangst te nemen. 

Van der Gaag, Dervite blikken vooruit
Vrijdag blikten trainer Mitchell van der Gaag en verdediger Dorian Dervite vooruit op het treffen met FC Utrecht. De interviews met beiden bekijk je hier terug. Info busvervoer en parkeren fiets
Zoals je inmiddels misschien wel weet, is het vanaf dit seizoen helaas niet mogelijk om gratis met de bus van Arriva van en naar het stadion te reizen rond een wedstrijd. Wel zet Arriva extra bussen in om supporters sneller van en naar het stadion te vervoeren.

Kom je met de fiets? Let dan op dat je hem in de goede zone parkeert. Fietsen die fout staan geparkeerd (in onderstaand overzicht in het rode gedeelte) kunnen worden verwijderd door de gemeente.
Volg NAC live
Ben je vanavond niet in het stadion, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Via onderstaande liveblog blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Heb je geen kaart kunnen bemachtigen, dan kun je het duel live volgen via onderstaand liveblog. Natuurlijk kun je ook live meekijken via FOX Sports of naar het verslag luisteren via 076radio.nl.

.
 
Wij komen uit in de: